Cosplay fotografie

Cosplay fotografie: foto’s van karakters uit de Cosplay scene, zowel bij conventies als persoonlijk vastgelegd.

Cosplay fotografie is het vastleggen van karakters uitgebeeld door cosplayers.

Enkele voorbeelden van bekende cosplay karakters zijn Loki, Batman / Batwoman, Spiderman / Spiderwoman, Roodkapje, Zelda, Keizerin Sissi, Doctor Who, Thor.

Ook karakters die door cosplayers zelf zijn bedacht vallen onder dit stuk fotografie.
Enkele voorbeelden hiervan zijn Sonia de Piratenvrouw, Aqua de Zeemeermin van Rotterdam, Koopvrouwe Clementina.

Ben je cosplayer en wil je door mij je cosplay laten vastleggen op de gevoelige plaat?
Dit kan, kijk voor de mogelijkheden bij de pakketten die ik aanbied in de prijslijst en vul het contact formulier in voor boeking of vragen van meer informatie.

Recensie Petra:
“Ik ben al jaren model, cosplayer en figurante en heb het geluk dat ik met veel fotografen heb mogen werken.
Soms zie ik oproepen van (amateur) fotografen die modellen zoeken, echter toen ik contact met Remco opnam, voelde het heel vertrouwd en besloot ik een fotoshoot met hem te wagen.
De fotoshoot viel zeker niet tegen, naast fotograaf is Remco ook een warme persoonlijkheid.
Verder heeft Remco veel geduld en dwingt hij niemand tot een pose, waardoor ik vrij mijn poses kon aannemen, verder is hij hulpvaardig en erg aardig.
Ook is Remco creatief in de scenario’s.
Het was zeker niet saai. Ik dank de heer dat ik Remco ontmoeten mocht en dat we samen een topdag mochten beleven, met prachtige foto’s als eindresultaat.
Ja als fotograaf is Remco zeker een aanrader en ik hoop nog lang met hem te mogen shooten.

Ik kijk al uit naar de volgende keer.”

Recensie Ilse:
“Ik had Remco gevraagd voor een fotoshoot met mij als Middeleeuwse Koopvrouwe Clementina, een entertainment act van mijn bedrijf.
Remco neemt de tijd voor de fotoshoot en heeft vooraf mijn wensen met mij besproken. De uitvoer verliep prettig en flexibel.
Ik houd persoonlijk van iets meer realistische foto’s, maar de keuze uit bewerkt of naturel is fijn.
Wil je een leuke, betaalbare shoot doen, dan kan ik je Remco zeker aanraden.”

Recensie Princess Ariane Cosplay:
” Samenwerken met fotograaf Remco van SolRemco Photography was heel erg fijn. Het contact verliep kalm en professioneel. De afspraken die we hebben gemaakt voor de shoot waren heel duidelijk en er waren geen moeilijkheden. Ook het aanbod van fotograaf Remco om locaties voor te verkennen vindt ik erg fijn. De communicatie tussen ons was heel duidelijk en ook kreeg ik de ruimte om zelf iets te mogen bedenken. Fotograaf Remco is heel vriendelijk, rustig en begripvol, dit geeft mij ook een veilig gevoel tijdens de shoot. Dit gaf mij de kans om uit mijn schulp te kruipen en zelf input te delen. Een nieuwe samenwerking in de toekomst zal ik heel leuk vinden en kijk daar zeker naar uit. Dank je wel fotograaf Remco en SolRemco Photography voor de shoot die mij de stap heeft gegeven om meer van mezelf te laten zien op social media als Instagram.”